>   В навечерието на един от най-светлите християнски празници- Великден,

...
>   В навечерието на един от най-светлите християнски празници- Великден,
Коментари Харесай

Маратон на четенето стартира през април в Благоевград

>
   В навечерието на един от най-светлите християнски празници- Великден, на 4 април от 12:30 часа  в отдел " Изкуство " ще се организира инициативата  " Писани яйца ".  В същия ден от  17:30 ч. в зала " Изкуство ",  началник Иван Манчев ще представи  книгата си " Мечти и кошмари ".

  Изненадите не престават на 12 април от 13:30 ч. в читалня " Детски отдел “ със  среща-разговор с детската писателката Мария Маринова. На 16 април в 13:15 ч. ще се организира драматизация на изучавани Андерсенови приказки.

 За четвърта поредна година  отдел   " Читални " ще гостуват в Дом за възрастни хора " Св. Петка " на  18 април от 10:00 часа. 

  Между 09:30- 17:30 часа, на 23 април в заемна за възрастни, на втори етаж на Регионална библиотека " Димитър Талев “ ще се организира Ден на отворените врати  под мотото: " Открий удоволствието от четенето на книги ". В същия ден от 15:45 часа в читалня " Детски отдел “ ще стартира Детско утро под надпис " Любими приказни герои “.

  Отново в читалня " Детски отдел “, на  24 април от  11:30 часа стартира Викторина под надпис " Вече зная повече по български език и литература. Наситената с забавни събития стратегия приключва на 25 април с Ден на отворените порти в " Детски отдел “, които ще се проведат  сред 09:00- 17:00 часа.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР